İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğrenci Kontenjan ve Başvuru Koşulları

* ONLİNE BAŞVURUDAN SONRA ENSTİTÜMÜZE HERHANGİ BİR EVRAK TESLİM EDİLMEYECEKTİR.

- ENSTİTÜMÜZ TARAFINDAN YABANCI DİL SINAVI YAPILMAMAKTADIR.

- Lisansüstü programlara giriş sınavı (yazılı ve sözlü sınavlar) yüz yüze yapılacaktır.

- Kesin kayıt işlemleri şahsen veya noter vekalatnamesi ile yüz yüze yapılacaktır.

- Başvuruda istenen belgerin PDF olarak yüklenilmesi gerekmektedir.

- Belgelerin doğru ve istenilen şekilde yüklenilmemesi durumunda başvuru reddedilecektir.

• Adaylar sadece 1 (bir) programa başvuru yapabilirler.
  • Üniversite Bilgi Sistemi üzerinden online başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.
  • 2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Öğrenci Kontenjan ve Başvuru Koşullarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.
  • 2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Öğrenci Kontenjan ve Başvuru Koşullarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.
  • Sonuçlar başvuru yapılan ekrana giriş yapılarak (UBYS) öğrenilebilir.
  • Enstitümüz lisansüstü programlarına kayıt hakkı kazanan adaylarımız online başvuruda yükledikleri belgeler ile kesin kayıtta istemiş olduğumuz evrakları eksiksiz bir şekilde Enstitüye şahsen veya noter onaylı vekaletname ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Her türlü soru ve sorunlarınız için    sbe@ikcu.edu.tr      adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Menüyü Kapat