İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI (2023-2024 BAHAR DÖNEMİ)

ENSTİTÜMÜZ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN AŞAĞIDA BELİRTİLEN EVRAKLARI ŞAHSEN VEYA NOTER ONAYLI VEKALET NAME İLE 07-08 ŞUBAT 2024 TARİHLERİ ARASINDA ENSTİTÜMÜZE TESLİM EDEREK KAYITLARINI YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

08 EYLÜL 2023 TARİHİ SAAT 17.00 YE KADAR KAYDINI YAPTIRMAYAN ADAYLARIN YERİNE YEDEK ADAYLAR ÇAĞIRILACAKTIR.

KESİN KAYITTTA GETİRİLMESİ ZORUNLU BELGELER (TC VATANDAŞLARI İÇİN)

1- Başvuru Formu (UBYS üzerinden başvuru tamamlandıktan sonra alınan çıktı)

2- 1 adet fotoğraf,

3- Nüfus Cüzdanı fotokopisi  (Aslı yanınızda olmalı),

4- Lisans veya yüksek lisans not durum belgesinin (transkript) aslı veya tasdikli örneği  (Aslı yanınızda olmalı)

5- Lisans veya yüksek lisans mezuniyet belgesinin aslı veya tasdikli örneği  (Aslı yanınızda olmalı)

6- ALES sonuç belgesi (tezli yüksek lisans ve doktora)

7- Yabancı dil sonuç belgesi (tezli yüksek lisans ve doktora)

8-  Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.

9- Özgeçmiş

10- Öğrenci Belgesi (yatay geçiş yapanlar)

11- Öğrenci Disiplin Belgesi (yatay geçiş yapanlar)

12- Yatay geçişte kayıtlı bulundukları programın transkripti

KESİN KAYITTTA GETİRİLMESİ ZORUNLU BELGELER (YABANCI UYRUKLU VATANDAŞLAR İÇİN)

1- Başvuru Formu (UBYS üzerinden başvuru tamamlandıktan sonra alınan çıktı)

2- 1 adet fotoğraf,

3- Pasaport fotokopisi  (Aslı yanınızda olmalı)

6- Diploma denklik belgesi  (Aslı yanınızda olmalı)

7- Yabancı dil sonuç belgesi (doktora)

8- TÖMER C1 sertifikası

NOT: TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KAYIT YAPTIRACAK OLANLAR LİSANS BELGELERİNİ,

DOKTORA PROGRAMLARINA KAYIT YAPTIRACAK OLANLAR İSE YÜKSEK LİSANS BELGELERİNİ GETİRECEKTİR.

Belgelerin aslı beyan edilmek şartıyla Enstitümüz tarafından belgelerin fotokopileri Aslı Gibidir yapılmaktadır.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

Acil Hemşireliği tezli yüksek lisans programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği tezli yüksek lisans programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği tezli yüksek lisans programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Fizyoloji tezli yüksek lisans programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon tezli yüksek lisans programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Halk Sağlığı Hemşireliği tezli yüksek lisans programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Hemşirelik Esasları tezli yüksek lisans programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Tıbbi Biyoloji ve Genetik tezli yüksek lisans programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Yaşlı Sağlığı tezli yüksek lisans programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

DOKTORA PROGRAMLARI

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi doktora programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi KKTC doktora programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği doktora programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Farmasötik Teknoloji doktora programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Halk Sağlığı Hemşireliği doktora programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

İç Hastalıkları Hemşireliği doktora programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

Ortodonti doktora programı başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ.

DERS KAYDI:

a) 12-16 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılır.

b) Kayıtlanan öğrenciler belirtilen tarihlerde UBYS' e giriş yaparak ders kaydı yapar.

c) Dersler 19 Şubat 2024 tarihinde başlayacaktır.

d) Dersler örgün olarak yapılacaktır. Değişiklik olması durumunda yine Enstitü sayfamızdan ilan edilecektir.