İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

SBE 2022/2023 Bahar Dönemi Eğitimleri yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Enstitüsünde 2022/2023 Bahar yarıyılında çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve öğretim üyelerine yönelik düzenlediğimiz eğitimler yoğun katılımla gerçekleşti. 

24 Şubat 2023'te Doç.Dr.Utku Kürşat Ercan hocamız ile gerçekleştirdiğimiz "Ödüle Giden Yol"  Genç Araştırmacılarla Söyleşiye öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz katılım gösterdi. 

22 Mart 2023'te Doç.Dr.Melih Kaan Sözmen tarafından verilen "Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği" konulu derse Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Tıp Fakültesinden çok sayıda öğrenci ve öğretim üyesi katılım gösterdi. 

5 Nisan 2023'te Prof.Dr.Murat Bektaş tarafından verilen "Randomize Kontrollü Araştırma Tasarımı" dersine yüz yüze katılım yanında yaklaşık 170 katılımcı online olarak katıldı. 

Sağlıklı Yaşam Eğitimleri kapsamında 12 Nisan 2023'te Arş.Gör. Gamze ÇAlık tarafından verilen "Sağlıklı Beslenme" eğitimine ve 4 Mayıs 2023'te Arş.Gör.Dr.Müge Kırmızı tarafından verilen "Fiziksel Aktivite" eğitimine Enstitümüz ve diğer birimlerden idari çalışanlar katılım gösterdi. 

2 Mayıs 2023'te Prof.Dr.Leyla Baysan Arabacı tarafından verilen "Etkili İletişim Becerileri" eğitimine Enstitümüz ve diğer birimlerden idari çalışanlar katılım gösterdi. 

2022/2023 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılında farklı günlerde teorik ve uygulamalı derslerle Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından Ensitümüz çalışanlarına "İlk Yardım" eğitimi verildi. 

İlgili Resimler


Menüyü Kapat